-mphb-calendar.mphb-datepick .datepick-month td mphb-booked-date { background-color: #cbaasb limportant; }

— Sanne en Joep

Wij hebben als ‘jong’ stel vijf volle dagen genoten van ons verblijf bij Casa Ferrobo. Het is in het echt nog mooier dan op de foto’s. Frits en Denise hebben van deze oude kurkboerderij een pareltje gemaakt. Zowel in de huisjes alsook op het terrein is door hen aan alles is gedacht. Zo liggen er bijv. boeken en spelletjes die je kunt lenen en ieder huisje heeft zijn eigen buiten zitje. De keuken is volledig uitgerust met alle benodigdheden (incl. zout/peper, olie, etc. wat soms bij andere accommodaties niet aanwezig altijd is). Super fijn dus!
Wij verbleven in Casa Mandy, het laatste huisje op het terrein, waardoor je iets meer privacy had en vanuit de keuken prachtig uitzicht over het landschap.
Frits en Denise zijn enorm gastvrij en erg gezellig bovendien. Ze hebben ons o.a. geholpen met het huren van een auto en het reserveren van een boottocht. Ze weten precies wat de leuke plekjes zijn in de regio om naar toe te gaan en zelfs waar je het goedkoopste kunt tanken. Er zijn voldoende activiteiten op +/- 30 tot 60 min afstand maar je kunt ook gewoon chillen bij het zwembad. Het dorpje zelf biedt voldoende eetgelegenheden en faciliteiten. Al met al een dikke aanrader! Wij komen zeker nog eens terug.